باید کاری کرد

وبگاه شخصی حسن عبدالصمد

باید کاری کرد

وبگاه شخصی حسن عبدالصمد

14 نکته به کسانی که به روحانی رای ندادند

| شنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۲۲ ب.ظ | ۰ نظر

14 نکته به کسانی که به روحانی رای ندادند

1/ برای حضور پرشور مردم در انتخابات به یکدیگر تبریک بگوئیم و نگذاریم شیرینی مشارکت حداکثری کمرنگ شود.

 2/ تأکید بر به سنگ خوردن پیش بینی های رسانه های غربی و بی اعتبار سازی آنان و برجسته کردن آزادی بیان در رسانه های ایران به ویژه رسانه ملی

3/ به طرفداران حسن روحانی تبریک صمیمانه بگویئم و تاکید کنیم که در حکومت مردم سالاری دینی رای مردم محترم است.

4/ به دیگران اطمینان دهید که با وجود قانون اساسی، رهبر انقلاب، و مسئولان دلسوز، امکان خدشه در رای مردم وجود ندارد.

5/ خیری که در رای آوردن حسن روحانی مشهود به نظر می‌رسد این است که مردم حامی اصلاح طلب به علت اتفاقات 88 به انزوا رفته  و کمی از نظام فاصله گرفته بودند با روی کار آمدن حسن روحانی این قشر با امید بیشتری به نظام بازگشتند و ناخودآگاه مجبورهستند که نظام را قبول و همکاری لازم را با بدنه نظام داشته باشند چرا که باید برتری خود را نسبت به جریان اصولگرایی نشان دهند.عده ای دیگر که شبهه تقلب و دیکتاتوری نظام را در سال 88مطرح و شبهه انتخابات آزاد را در این دوره دنبال می‌کردند تیرشان با رای مردم به سنگ خورد و نظام اسلامی ایران، آزادی بیان خود را برای همگان نمایان کرد.

6/ یادمان باشد این پیروزی اصلاح طلبان به خاطر برتری گفتمان بودن آنان نیست بلکه به خاطر انشقاق و عدم اتحاد اصول گرایان است.

7/ حرف هایی از قبیل: مردم ما اشتباه کردند!، اکثریت عوام هستند! و... را در هر جایی بیان و برای هر شخصی بیان نکنیم.

8/ یادمان باشد مردم با امید به  فرار از این وضعیت اقتصادی موجود به دنبال صدایی متفاوت می‌گشتند، که این صدا را هر کسی  مینواخت احتمال پیروزی او زیاد بود. بنابراین مردم نه بخاطر گفتمان اصلاح طلبان بلکه به نشانه اعتراض به وضعیت اقتصادی موجود به روحانی رای دادند برای اثبات این قضیه  می‌توانید از افرادی که به حسن روحانی رای دادند بپرسید که برنامه کاندیدای شما  برای رفع مشکل اقتصادی چیست؟!

9/ تجربه تاریخی نشان داده که گروهی که در قدرت است به علت بالا بودن امکانات اکثر اوقات دچار سردرگمی، دودستگی و اختلاف، نبود خلاقیت، ندیدن مشکلات کوچک و مشغول شدن به فرعیات می‌شود. بنا براین باید قبول کنیم که جریان مخالف اصلاح طلبی نتوانست به نحو احسن از موقعیت خود استفاده کند.

10/ نباید زیاد نگران بود چرا که باز تجربه نشان می‌دهد که گروهی که از قدرت به انزوا می‌رود برای برگشتن به حالت قبلی مجبور به اتحاد و یکرنگی با زیر مجموعه‌ها و انشعاب های خود می‌شود و برای این کار از تمام ظرفیت‌ها و خلاقیت های خود استفاده می‌کند. بنابریاین پیش بینی می‌شود در چهار‌ سال یا هشت سال دیگر، جریانی متفاوت از جریان اصلاح طلبی روی کار بیاید، همانطور که در دوره قبلی این اتفاق افتاد.

 

11/ بهترین اقدام مهم بدنه افراد مذهبی در این شرایط ایجاد همدلی بین مردم و نشان دادن جمهوریت مشروعیت  نظام با محوریت رهبر معظم انقلاب است.

 

12/ تلاش برای فضا سازی مناسب و چیدن آجرهای اصیل اسلام ناب محمدی از طریق ابزارهای هنری.

 

13/ قدرتمند کردن شبکه توزیع آثار هنری و همچنین بستر سازی برای  رسانه های (دیداری نوشتاری شنیداری) قدرتمند.

 

14/ پرهیز از تنش و جدل با طرفداران دیگر کاندیدا و گوش سپردن کامل به نکات مدبرانه رهبر معظم انقلاب در روزهای آینده.

.....................................................................................................................................................

جوابی به کسانی میگویند اگر به فلانی رای میدادید روحانی رئیس جمهور نمی‌شد،و میگویند که شما باید به جای تکلیف به نتیجه فکر میکردید!

مردم هم نگاه کنند و اصلح را انتخاب کنند… شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانى که فکر مى‌کنید مى‌توانند شما را راهنمایى کنند، راهنمایى بخواهید؛ به هر نتیجه‌اى که رسیدید، عمل کنید و رأى بدهید؛ اجر شما را خداى متعال خواهد داد. ما مأموریم که به آن‌چه مى‌فهمیم و به آن‌چه تکلیف الهى تشخیص مى‌دهیم، عمل کنیم؛ مطابق با واقع شد یا نشد، اجر ما محفوظ است. اجر کسى که عامل به تکلیف است، پیش خداى متعال محفوظ است.» (بیانات امام خامنه ای در تاریخ۸۴/۰۳/۰۳)